Tjener


MENU

SIDER ALFABETISK

 
Forside > Tjener

 

Hvorfor en ekstra ske?

 
Hits:1535
Indrykket:2007-11-08
Tjener

 


(Hvorfor en ekstra ske?):

På en restaurant bemærkede jeg, at der stak en ske op af alle tjenernes brystlommer. Da jeg bestilte, spurgte jeg den pågældende tjener hvorfor.

"Jo", sagde han "vi har haft et stort LEAN-konsulentfirma til at gennemgå alle vores arbejdsprocesser. Efter flere måneders arbejde konkluderede de, at gæsterne taber deres skeer 73,84 % oftere end andet bestik. Dette betyder, at der tabes 3 skeer pr. bord pr. time.
Hvis tjenerne er forberedt på det, kan vi nedbringe antallet af ture tilbage til køkkenet efter rene skeer, og dermed spare 11 mandetime pr.
vagt."

Mens han talte, bemærkede jeg, at der hang en snor ud af hans gylp. Da jeg så nærmere efter, havde alle tjenerne en sådan snor hængende. Jeg var nødt til at spørge min tjener, hvad snoren var til.

"Den er der ikke mange, der får øje på", sagde han. "Konsulentfirmaet fandt også ud af, at vi kunne spare tid på toilettet."

"Nå, hvordan det?"

"Jo, når man binder snoren til enden af... fyren, du ved... så kan man trække den ud over kummen uden at røre ved den. Dermed sparer man tid, da man ikke behøver at vaske hænder. Toilettiden er blevet reduceret med
76,39 %!"

"Det lyder jo meget logisk, men hvordan putter man så fyren tilbage igen?"
"Jeg ved ikke, hvad de andre gør, men jeg bruger skeen"

Indsendt af: Anonym


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

(1=dårligst, 10=bedst) Samlet karakter: 5.66 

PERSONLIGE FAVORITTER Du er her: Hvorfor en ekstra ske? - Tjener Jokes vitser vittigheder - - Vitser Jokes joke vittighed vittigheder